Tereza

Boxnummer: 1010

Medium Tereza

Introductie:

Medium, helderziend en -voelend 
 tarotist, spiritueel kunstenares, magnetiseur/Reiki Master
Specialisatie: zielsliefdes/relaties/werk Spiritueel coach
fotoreading 

Over mij:

Welkom, mijn naam is Tereza,
 als medium en spiritueel kunstenares, maak ik gebruik van het hogere zelf en sta ik in contact met mijn gidsen.

Het liefst weet ik zo weinig mogelijk van je situatie, zo kan ik hier op een zo zuiver mogelijke manier op invoelen. Je situatie kan worden uitgediept met behulp van diverse kaarten decks. Waaronder; het druïden en wicca deck en de paranormale kracht van Tarot.

Doordat ik parapsychologie heb gestudeerd ligt mijn interesse op vele vlakken. Vanaf mijn geboorte heb ik magnetiserende en mediamieke vermogens en ben later ingewijd voor traditioneel Reiki master. Waarna ik een spirituele ontwikkelingscursus heb gevolgd. Met als doel meer te begrijpen van wat ik voelde, hoorde en zag.

Van 2006 tot 2016 heb ik een praktijk gehad waarin ik healingen gaf en consulten op gebied van: kaartleggen, waarnemen (middels foto’s én voorwerpen) contact met overleden, en counseling en coaching op zowel spiritueel als persoonlijk vlak.

Vanaf 2016 heb ik een doorstart gemaakt met mijn Atelier waarbinnen ik teken, schilderijen en digitaal werk maak op basis van de energie van de cliënt. Dit doe ik nog altijd met enorm veel plezier. De werken geven inzichten en troost. Wanneer de werken worden gemaakt op basis van een foto van een overleden dierbare dan wordt dit vaak gezien als een aandenken. 

Sinds 2008 ben ik werkzaam als medium op spirituele hulp en advies lijnen. Met als specialisatie het analyseren van zielsliefdes. Dit doe ik door gebruik te maken van mijn intuïtieve gaven en het uitleggen van een “”relatie-legging” “waarin ik vaak een totaal plaatje krijg van je situatie en met hulp van mijn gids op zoek kan gaan naar antwoorden. Mocht een verdieping nodig zijn dan voel ik op de situatie in om zo antwoord op je vragen te krijgen.
 
Het begeleiden van mensen met het doel zich uiteindelijk beter te kunnen voelen en zelfstandig hun weg verder te kunnen vinden is mijn doel.

Het kan voor komen dat ik spontaan contact mag leggen met een overleden dierbare of een gids. Dit gebeurt meestal wanneer er behoefte is raad te geven of een warme boodschap om je verder te kunnen helpen. 

Tot slot kan ik je foto lezen. Ik analyseer dan het karakter en eventuele bijzonderheden die van belang zijn voor jou om te weten.

Warme groet en graag tot horens

Tereza

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions