Rilana

Boxnummer: 1039

Medium Rilana

Introductie:

Medium vanaf geboorte
Tarotkaarten aura- en chakrahealer
relatie, werk of andere vragen zullen zorgvuldig worden beantwoord 

Over mij:

Soms zit je in een situatie of overkomt je iets waarover je vragen wilt stellen aan een medium.
Ik voel in op je situatie en vaak gebruik ik de Tarotkaarten om tot inzichten en antwoorden te komen. Door de combinatie van werken met mijn gidsen en de Tarotkaarten krijg ik een breed beeld over de zaken die belangrijk zijn voor jou op dit moment, ook kan ik kijken hoe dingen verder zullen verlopen in de toekomst.
Tevens kijk ik naar aandachtspunten die ik kan waarnemen in je aura en chakra´s, eventuele blokkades benoem ik .Wanneer ik een consult geef kan het voorkomen dat een overleden dierbare doorkomt, graag hooor ik dan van je of diegene welkom is voor je.
Op zulke momenten kan ik sneller gaan praten om alles zo goed mogelijk te verwoorden naar het aardse niveau, ik verzoek je op zulke momenten extra alert te zijn,

warme groet,
 Rilana


Foto reading met Rilana

Foto reading met Rilana is eenvoudig. Verstuur je foto's middels onderstaand formulier en Rilana krijgt automatisch een bericht dat er een foto klaar voor een Reading ligt.

  1. Vul eerst je eigen naam in dan weet Rilana welke foto van jou is.
  2. Klik nu op de button "Bestand kiezen".
  3. Vervolgens kies je de foto uit die je wilt versturen en klikt op "openen".
  4. Klik nu op verzenden en Rilana heeft binnen enkele seconden de door jou verstuurde foto(´s) en de foto reading kan beginnen.
  5. Wil je nog een foto versturen, herhaal bovenstaande stappen.

Verzonden foto's worden 48 uur bewaard voor de consulent te bekijken. Daarna worden de foto's voor jouw privacy automatisch verwijderd.

Ontwerp en uitvoering door van Winsen graphic + web designer. Powered by Systematix Solutions